Følg oss på Facebook

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta invitasjon til kunde-arrangementer, konkurranser tilbud og nyheter fra Byporten Shopping som e-post?

Skriv inn e-postadressen din her:

Juvelen

TELEFON: 23 36 20 60
BUTIKKENS HJEMMESIDE:
Juvelen

Juvelen er en av landets ledende gullsmedkjeder med 50 forretninger over hele landet.

Selv om vi nå fremstår i ny og moderne drakt har vi bak oss en lang tradisjon som faghandel innen gullsmed- og urmakerfaget. Dette i kombinasjon med sterk fokus på mote, gjør oss i stand til å tilby et bredt spekter av produkter, av god kvalitet til konkurransedyktige priser.
Vårt ønske, oppgave og mål er å veilede våre kunder til å foreta de riktige valgene, - enten dette dreier seg om noe til en selv eller til noen man er glad i, til små og store anledninger.

Vareutvalg: Pan diamanter gull & sølv, Sterlinks sølv, Caprice sølv, Alexander Sølvbestikk, Dyrberg / Kern, Baby Phat smykker & ur, Catwalk bijouteri, Chique bijouteri, Certina, Armani, D&G, DKNY og Timex.

Våre enstens diamant- og alliansesmykker produseres på eget verksted i Norge, og vi håper du gir oss anledningen til å fortelle deg om vårt fordelprogram ved kjøp av Juvelen diamanter.

NYTT MERKE HOS JUVELEN: Halcyon Days. Nydelige forgylte armbånd i ulike stiler som passer de fleste. Armbånd er en flott gave fordi man slipper å tenke på størrelse. Halcyon Days sine clasp bangles - armbånd du kan åpne og lukke - er en "one size fits most" og passer de fleste størrelser. 

 

Juvelen garanterer, basert på våre leverandørers kunnskap og garantier, at de diamanter vi omsetter kommer fra konfliktfrie områder.

Vi utfører:
· Reparasjon av smykker
· Perletreing
· Gravering
· Taksering
· Reparasjon av klokker
· Batteriskift
· Tilpasning av lenker

Som Juvelen-kunde har du 30 dager bytterett i samtlige av Juvelens forretninger. Vi tilbyr Juvelen kontokort som gir deg valgfri delbetaling.

Følgende betalingskort kan benyttes hos oss:
Amex, Diners, Visa, MasterCard, Eurocard, Universal Gavekort, samt Byporten Shoppings elektroniske gavekort.

Det finnes alltid en anledning, - velkommen til JUVELEN!

 

idium webpublisering