Følg oss på Facebook

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta invitasjon til kunde-arrangementer, konkurranser tilbud og nyheter fra Byporten Shopping som e-post?

Skriv inn e-postadressen din her:

Mph|milesperhour

TELEFON: 22 05 11 00
BUTIKKENS HJEMMESIDE:
Mph|milesperhour

MPH er en enkeltstående klesbutikk for menn med en klar posisjonering i det norske markedet. Vi ønsker å imøtekomme den unge trendy mannens behov så vel som den mer voksne bevisste.

MPH skal gjøre det enkelt for mannen å handle moteriktige klær. Enkelt på den måten at de ansatte som ønsker kunden velkommen har kompetansen til å ta seg av hver enkelt kunde og hjelpe med råd og tips om klesvalg. Dette gjør vi mulig ved å ha et bredt utvalg fra de nyeste trender som kan bekle mannen fra topp til tå. Enhver kunde skal gå ut av MPH med alt han behøver av klær fordi vi kan tilby det meste forskjellige kundegrupper etterspør.

Konseptet er rettet mot deg som kunde, men vi er også bevisste på egen framtreden overfor kunden. Vi ønsker å skape en positiv opplevelse ved å tilby en ryddig og utfordrende atmosfære. Vi er bestemte på at det er opplevelsene som teller i det store og det hele, ikke bare plagget i posen. Interiøret og varepakken er en del av servicen kunden fortjener og skal inspirere mannen uansett dagsform og humør.

Selve sammensetningen av de forskjellige brands og et godt utvalg appelerer til en bred kundegruppe samtidig som vi tilbyr det litt mer spesielle. MPH vil utfordre kjedebutikkene og jobbe for sunn konkurranse i markedet.

Mannen i dagens samfunn blir i økende grad opptatt av mote og ressurser blir derfor lagt i å forstå trender og helheten i motebildet ved deltagelse på internasjonale motemesser. I tillegg til utvalget på hverdagslige klær som f.eks jeans og t-shirts tilbys også dresser og penskjorter med alt av accesories. Casual, pent eller midt i mellom; det kommer an på kundens behov i form av anledning, dagsform og størrelse på lommeboka.

Alt i alt skal MPH gjøre det enkelt for mannen å handle moteriktige klær. MPH er butikken med utvalget, servicen og kompetansen til å møte et stadig økende behov. 

Vi følger med i tiden og tror på fremtiden.

Studentrabatt -15%! 

Vi aksepterer Byportens gavekort og de fleste kredittkort! 

Du finner oss på www.mph.no og Facebook.

 

Vi fører bl.a. følgende merker:  Gabba - Minimum - Matinique - Shine - Dyrberg&Kern - Iceman - Humör - Dahlin - Vannucci - Lindbergh CPH - Revolution - Hummel - Sir of Sweden - Lichi - Masaitier - Munk - Playboy - JBS - Fossil Watches - Pulsar Watches - Manzini - Exentri - Konrad og mange flere! 

 

idium webpublisering